Ubaidullah Jaafar

Cara bina Laman Web jualan Ecommerce yang convert

Mungkin ini Cara mudah nak bina Laman Web Jualan ecommerce yang tersusun, kemas, serta mudah dibaca.. Design pun boleh mempengaruhi trust pelanggan tau.. Kalau laman web jualan ecommerce design tak kemas, tulisan berterabur, warna background dengan warna tulisan hampir sama sampai tak nampak tulisan, gambar pecah, tulisan semua huruf besar, takde langsung supporting dari gambar …

Cara bina Laman Web jualan Ecommerce yang convert Read More »

Panduan Rakam Video Kamera DSLR Dengan Mudah

8 Panduan Rakam Video Kamera DSLR ini sesuai untuk yang newbie dalam videography Panduan Rakam VIdeo Kamera DSLR hari ini mempunyai keupayaan untuk merakam video definisi tinggi (HD). Ciri dimiliki memudahkan pengguna mengubah proses memotret foto dengan merakam video menggunakan hanya butang. Menggunakan DSLR, pengguna diberikan pelbagai pilihan kanta yang boleh berguna untuk menghasilkan kesan …

Panduan Rakam Video Kamera DSLR Dengan Mudah Read More »

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store

Tak kisah lah kita pakai Apps Edit Video power ke. Kalau nak edit video basic dengan mudah. Gunakan smartphone pon boleh. Janji konsep video tu boleh sampaikan mesej pada audiens. 1. Apps edit video gunakan quik Famous apps edit video ni untuk peminat Go Pro. Tapi nak tahu tak, yang tak pakai gopro pon boleh …

7 apps edit video yang boleh dimuat turun daripada playstore/app store Read More »

Scroll to Top