Apa Elementor ni?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Apa sebenarnya Elementor dalam WordPress?

Elementor adalah Pembina halaman WordPress yang terbaik dan percuma, ia memudahkan anda untuk membina website yang cantik dengan mudah dan dalam jangka masa yang singkat. Apa yang istimewa sangat tentang Elementor ni? Perbezaan utamanya ialah anda boleh mencapai tahap reka bentuk yang tinggi, semasa merancang secara langsung, dan di bahagian depan laman web anda. Elementor adalah yang pertama, dan saat ini satu-satunya pembina halaman depan yang menawarkan kemungkinan reka bentuk tanpa had. Ia merangkumi puluhan widget berguna, perpustakaan templat yang dirancang dengan menakjubkan, set alat penyuntingan mudah alih yang unik dan ciri sejarah semakan visual. Ini sebenarnya hanya beberapa ciri yang tersedia untuk anda dalam pemalam percuma ini.

Bagaimana Elementor Page Builder berfungsi?

Elementor merupakan sebuah plugin page builder yang mengantikan basic WordPress editor dengan berkelebihan boleh membuat website secara live di bahagian depan laman web, jadi anda boleh membina reka bentuk website anda dan mengubah segalanya secara langsung tanpa perlu bersusah payah untuk tukar page editor ke page preview mode. Pembina halaman membolehkan anda mencapai kualiti reka bentuk terbaik tanpa perlu menggunakan kod atau CSS, dan tanpa bergantung pada pembangun untuk mendapatkan bantuan. Antara muka pengguna sangat mesra, jadi hanya memerlukan beberapa minit untuk mengetahuinya. Kami telah membina Elementor dengan teknologi terkini, dan terus memperbaruinya sejak pelancaran kami pada 16 Jun ′, sehingga seluruh pembangun halaman dioptimumkan dan cepat bertindak balas. Ini bermaksud, sebagai contoh, apabila anda menyeret dan melepaskan widget, ia dilakukan dengan serta-merta, tanpa ada jeda waktu sama sekali.

Elementor adalah plugin pembangun halaman drag-and-drop untuk WordPress

  • Elementor membolehkan anda membuat catatan dan halaman yang kelihatan asli dan unik, berbanding dengan templat standard / halaman yang disertakan dengan tema WordPress anda.
  • Anda mendapat antara muka berasingan 100% untuk berfungsi pada catatan dan halaman anda – sebahagian besar kerja anda tidak berlaku dalam penyunting blok standard yang disertakan dengan WordPress.
  • Ia tidak memerlukan kemahiran HTML / CSS / PHP / coding – semuanya dapat dilakukan melalui antara muka pengguna yang berguna.
  • Ia berfungsi di hujung depan laman web anda, yang bermaksud ia menunjukkan hasil kerja anda dengan segera dengan cara ‘apa-yang-anda-lihat-adalah-apa-anda-dapatkan’.
  • Anda boleh menggunakannya untuk membuat susun atur kandungan atau susun atur halaman yang anda bayangkan – tanpa mengira apa yang membolehkan tema WordPress semasa anda lakukan.
  • Dan, yang paling penting, ia berfungsi dengan semua tema WordPress, jadi anda boleh mengekalkan reka bentuk semasa anda dan masih mendapat semua barang Elementor.

Menggabungkan semuanya, manfaat utama menggunakan Elementor adalah anda dapat membuat susun atur / reka bentuk halaman yang mengagumkan, walaupun anda bukan profesional atau tidak mempunyai pengalaman dengan pembuatan laman web. Perkara ini sangat penting jika anda mempunyai anggaran yang rendah dan tidak mahu menyewa sesiapa untuk membantu anda dalam laman web ini.

Baca juga :

14 Kelebihan Elementor Pro Page Builder Untuk WordPress

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

Artikel

Emosi semasa membuat Grafik Design

Assalamualaikum pada semua sahabat yang sentiasa ceria, positif dan aktif. Lama tak berkongsi tips dan tutorial untuk anda semua. Terima kasih kepada yang support kami selama ini. Banyak kunjungan walaupun baru buat,

Artikel

6 Kelebihan Chatbot Dalam Bisnes Online

Sekarang ni ramai usahawan-usahawan yang telah beralih ke dunia pemasaran online tak kira la apa jua yang mereka jual. Pemasaran secara online atau lebih dikenali dengan nama Online Marketing ni

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top