Jom Bercuti Lepas Belanja Ads!

72102554 10215271208519693 4022918737416945664 n

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tahu tak sambil run Facebook Ads, boleh dapat FREE Point dari AirAsia Big Point. Terutama yang belanja besar di FBAds, kalau average dalam RM1k sehari boleh dapat dalam 80 point. Kalau RM4K sehari, dah dapat dalam 320 point sehari. Sebulan dah 10k point. 2-3 bulan dah boleh redeem untuk bercuti luar negara dengan tiket percuma.

71055341 10215271209079707 8355524124616949760 n 1

Nak tahu caranya?

1. Install Apps Bigpay. Bigpay ni cashless payment under Air Asia. Kita cuma perlu masukkan duit dalam Bigpay ni untuk spend Facebook Ads.

2. Setiap transaksi keluar & masuk samada kita topup mahupun yang ditolak utk Ads, akan dapat point.

3. Jika spend ads bersekala besar, 1K dan keatas sehari. Banyak point tu dapat. Point tersebut boleh dikumpul & digunakan utk menikmati offer yang ditawarkan oleh AirAsia. Redeem melalui Air Asia Bigpay.

4. Agak rugi, kalau kita spend besar direct guna debit card, sebab tak dapat apa apa point. So boleh cuba ya.. Search di Apps store & Playstore Big Pay.

5. Apps Big pay ni juga diberikan kad debit, dan kita boleh topup & spend guna apps. Jika kad tu hilang, atau dicuri, kita boleh freeze kan kad tersebut dengan menggunakan apps tanpa perlu call hotline.

Ok, dah boleh download sekarang!

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

Bisnes

7 TIP UNTUK MENJADI DROPSHIP BERJAYA

Ramai orang sekarang yang ingin berniaga tidak mengira umur yang muda mahupun yang tua. Ramai yang ingin mencari pendapatan sampingan untuk menampung keperluan kehidupan buat masa kini. Tetapi terdapat masalah

MASA DEPAN E-DAGANG
Artikel

MASA DEPAN E-DAGANG

E-commerce adalah industri yang pesat membangun. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa orang selalu bertanya tentang masa depan e-dagang. Penjualan e-commerce global dari tahun ke tahun terus meningkat dengan jumbah pengguna

Artikel

Bagaimana Untuk Membuat Pelaburan Pada Permulaan

Melabur dalam syarikat permulaan adalah cabaran yang berisiko tinggi dan pulangan tinggi yang unik, tetapi pelabur dapat meningkatkan peluang pelaburan mereka dengan mengikuti beberapa panduan yang sangat mudah. Tidak ada

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top