5 MEJA GAMING PADU 2021

meja gaming lernify masterysuccesshq

Salah satu elemen penting dalam gaming adalah keselesaan. kerana ketika bermain game keselesaan adalah menjadi faktor penting dalam meningkatkan prestasi ketika bermain game. Meja gaming terbaik adalah pelaburan dalam ergonomi peribadi sama seperti memilih kerusi gaming yang tepat untuk penyediaan PC anda. Kedua-duanya boleh memberi kesan dramatik pada tubuh anda sekiranya anda membuat pilihan yang salah mengenai apa yang menyokong tulang belakang anda dan apa yang menyokong monitor gaming anda. Pemilihan meja gaming mengambil kira faktor seperti ketinggian, keluasan, harga, dan pengurusan kable. Artikel kali ini harap dapat membantu anda memilih meja gaming yang tepat.

Pilihan Meja Gaming Padu Untuk Anda

1. Flexispot EN1B

SPESIFIKASI

Tinggi: 28–48 inci
Sokongan berat: 154 lbs
Dimensi desktop: 39 x 20 inci min | maksimum 63 x 31 inci
Warranty : Motor 3 thn, bingkai 5 thn

Flexispot EN1B mungkin tidak memiliki nama yang paling menarik di sini, tetapi ia menjadikan meja gaming boleh laras bermotor yang kuat dan kuat untuk sesiapa sahaja yang ingin menaik taraf persediaan rumah / permainan / pejabat mereka. Dan ia akan melakukan semuanya dengan harga yang berpatutan. Flexispot menyokong ketinggian dari 71cm (27.8in) hingga 121cm (47.6in), yang semestinya anda tutupi untuk semua persediaan duduk dan berdiri yang selesa. Panel kawalan dapat menahan tiga profil tinggi yang berbeza di bank memori dan bergerak dengan lancar di antara mereka. Atau anda boleh mengatur ketinggian anda sendiri secara manual, dengan tahap semasa yang ditunjukkan pada paparan tiga digit.

Sudah tentu, perkara utama yang anda mahukan dari mana-mana meja gaming adalah kestabilan. Sekiranya semuanya melantun semasa anda menaip, tidak menjadi masalah sama ada anda duduk atau berdiri; anda akan mahu memecahnya. Berita baiknya adalah bahawa Flexipost sangat kukuh — walaupun saya mempunyai layar lama dengan pendirian yang tipis, ia tidak bergerak walaupun dengan e-mel saya yang paling agresif. Apabila anda menaikkan dan menurunkan meja, tindakan yang halus juga meningkatkan keyakinan diri, dan ia sama kuat pada kedudukan tertinggi.

Pembinaan adalah tugas yang mudah juga, memerlukan lebih dari satu jam untuk menjadikan kedua kotak itu menjadi meja serba guna yang berfungsi. Beberapa lubang pra-pengeboran untuk kotak kawalan dan balok tengah pasti bagus, tetapi permukaannya cukup mudah untuk dimasukkan dengan sedikit minyak siku. Satu-satunya downside ke seluruh meja gaming ini adalah bahawa tidak ada sensor untuk menghentikan motor jika ia mengalami halangan ketika turun, yang mungkin mahal jika kerusi anda terperangkap di bawahnya. Atau kecewa jika itu kucing anda. Secara keseluruhan, meja gaming ini yang mengagumkan untuk duduk dan berdiri, dengan wang tunai yang sangat banyak.

Boleh dapatkan di link ini

2. Arozzi Arena

SPESIFIKASI

Tinggi: 28–32 inci
Sokongan berat: 176 lbs
Dimensi desktop: 32 x 63 inci
Warranty: Terhad 2 tahun

Flexispot EN1B mungkin tidak memiliki nama yang paling menarik di sini, tetapi ia menjadikan meja boleh laras bermotor yang kuat dan kuat untuk sesiapa sahaja yang ingin menaik taraf persediaan rumah / permainan / pejabat mereka. Dan ia akan melakukan semuanya dengan harga yang berpatutan. Flexispot menyokong ketinggian dari 71cm (27.8in) hingga 121cm (47.6in), yang semestinya anda tutupi untuk semua persediaan duduk dan berdiri yang selesa. Panel kawalan dapat menahan tiga profil tinggi yang berbeza di bank memori dan bergerak dengan lancar di antara mereka. Atau anda boleh mengatur ketinggian anda sendiri secara manual, dengan tahap semasa yang ditunjukkan pada paparan tiga digit.

Sudah tentu, perkara utama yang anda mahukan dari mana-mana meja adalah kestabilan. Sekiranya semuanya melantun semasa anda menaip, tidak menjadi masalah sama ada anda duduk atau berdiri; anda akan mahu memecahnya. Berita baiknya adalah bahawa Flexipost sangat kukuh, walaupun saya mempunyai layar lama dengan pendirian yang tipis, ia tidak bergerak walaupun dengan e-mel saya yang paling agresif. Apabila anda menaikkan dan menurunkan meja, tindakan yang halus juga meningkatkan keyakinan diri, dan ia sama kuat pada kedudukan tertinggi.

Pembinaan adalah tugas yang mudah juga, memerlukan lebih dari satu jam untuk menjadikan kedua kotak itu menjadi meja serba guna yang berfungsi. Beberapa lubang pra-pengeboran untuk kotak kawalan dan balok tengah pasti bagus, tetapi permukaannya cukup mudah untuk dimasukkan dengan sedikit minyak siku. Satu-satunya downside ke seluruh meja adalah bahawa tidak ada sensor untuk menghentikan motor jika ia mengalami halangan ketika turun, yang mungkin mahal jika kerusi anda terperangkap di bawahnya. Secara keseluruhan, meja yang mengagumkan untuk duduk dan berdiri, dengan wang tunai yang sangat banyak.

Dapatkan Flecispot EN1B di sini

3. Lian Li DK-04F

SPESIFIKASI

Tinggi: 27–46 inci
Sokongan berat: 176 lbs
Dimensi desktop: 30 x 39 inci
Warranty : Terhad 1 tahun

Lian Li DK-04F adalah meja permainan utama, kerana ia juga akan menjadi PC anda dan peranti keselamatannya. Ini akan menjadi sangat sukar bagi mana-mana pencuri untuk melakukan penggantian dengan rig anda sekiranya ia ditempatkan di dalam binatang berat ini. Dengan lebar 1 meter, raksasa ini sebenarnya adalah saudara yang lebih kecil; Lian Li juga membuat DK-05F, di mana anda boleh memuat dua PC permainan diskrit.

Meja itu sendiri tidak semudah itu dibina. Kaki individu sangat berat, dan ‘casis’ logam tidak jauh lebih baik. Anda pasti memerlukan tangan yang membina, atau mungkin winch mesin. Ia juga klasik Lian Li, yang bermaksud bahawa jari saya dilucutkan dengan kepingan berdarah setelah casis di kaki dibina. Terdapat juga beberapa lubang skru yang tidak selaras pada sampel kajian saya, walaupun itu tidak mempengaruhi kekukuhannya yang mengagumkan. Pada akhirnya, walaupun dengan beberapa monitor yang dipasang secara langsung di desktop, ini adalah desktop yang kuat, walaupun pada ketinggian penuh.

Kemudian ada bahagian atas kaca terbaja. Ia dibekukan, yang menjadikan jalur RGB yang disertakan kelihatan hebat ketika sistem anda dibina sepenuhnya, tetapi dengan satu butang tekan, ia dapat dibuat jernih sehingga anda dapat melihat ke dalam PC anda. Ia sama sekali tidak perlu, dan saya menyukainya. Namun, itu adalah rahmat dan kutukan kerana tetikus permainan terbaik juga memerlukan tikar tetikus yang bagus dengan permukaan kaca di bawahnya. Tetapi, dengan harga Rm 6000, sangat mahal, dan hanya dengan jaminan satu tahun, itu juga terasa agak pelit. Dan itu juga tanpa komponen yang diperlukan untuk membina PC di dalamnya. Semua diberitahu, itu sangat diperlukan untuk meja permainan dan banyak untuk casis PC. Tetapi ia adalah perkara yang indah dan indah bagi peminat yang serius.

Link harga disini

4. VariDesk Pro Plus

SPESIFIKASI

Tinggi: 4.5–17.5 inci
Sokongan berat: 35 lbs
Dimensi desktop: 30 x 30–48 inci
Warranty: Terhad 5 tahun

Pro Plus tersedia dalam pelbagai saiz dan boleh duduk di atas kebanyakan desktop, dan dengan segera memberi anda kemampuan untuk beralih dari duduk ke berdiri. Ini juga merupakan salah satu kaedah paling mudah untuk menjadikan diri anda sebuah meja berdiri; ia tidak memerlukan persediaan dan tidak mempengaruhi desktop tempat anda meletakkannya. VariDesk Pro Plus siap dilancarkan terus dari kotak. Yang perlu anda lakukan ialah meletakkannya di atas meja semasa anda, dan anda boleh pergi. Anda memerlukan sedikit kekuatan untuk mendapatkannya di sana kerana perkara ini tidak ringan.

Walaupun, setelah disiapkan, itu tidak menjadi masalah dan ini bermaksud penyelesaian yang kukuh pada setiap tetapan ketinggian 11. Kami dapat menjalankan sepasang monitor di bahagian atas dengan bahagian bawah yang diperluas sesuai untuk tetikus dan papan kekunci. Baiklah, ia tidak sesuai untuk tetikus kerana permukaannya tidak sesuai dengan kebanyakan sensor. Kami sebenarnya harus mengadaptasi tikar tetikus berbentuk kami sendiri untuk mendapatkan pengalaman yang layak, tetapi langkah dua tingkat masih membuat desktop yang hebat. VariDesk tidak bermotor, tetapi menggunakan mekanisme pegas dengan pegangan kembar untuk memudahkan bergerak dari duduk ke berdiri dengan cepat. Aksi berjalan lancar dan tidak memerlukan kekuatan yang besar untuk beralih, walaupun banyak monitor dan periferal duduk di atasnya.

Link Shopee untuk meja ni, klik disini

5. BDI Stance

meja gaming
SPESIFIKASI

Tinggi: 24–49 inci
Sokongan berat: 150 lbs
Dimensi desktop: 24 x 48 inci
Warranty: Terhad 3 tahun

Perkara pertama yang anda perhatikan adalah bahawa BDI Stance cantik. Permukaan kaca tempered yang dilekatkan satin dan kaki keluli bersalut serbuk meletakkannya di hadapan meja berdiri yang lebih murah, yang sering menggunakan permukaan lamina yang mudah digosok. BDI mendakwa kemasan gelasnya memberikan perlindungan terhadap calar dan cap jari, dan pengalaman kami kebanyakannya mengesahkan tuntutan itu.

Perhimpunan memerlukan sedikit lebih dari satu jam, dan kami mengesyorkan agar orang kedua berada di sekitar untuk membantunya tegak kerana beratnya lebih dari 100 paun. Meja 48 x 24 inci lebih banyak daripada saya, walaupun jika anda memerlukan ruang tambahan, meja ini juga seluas 66 x 30 inci.

Satu-satunya negatif besar terhadap Stance sebagai meja permainan adalah kekurangan simpanan yang ketara. Laci papan kekunci pilihan adalah tempat yang bagus untuk menyembunyikan papan kekunci dan tetikus kerana terdapat sedikit potongan untuk menjalankan kabel. Permukaan laci papan kekunci adalah getah bertekstur tidak rata yang tidak menjadikan permukaan tetikus permainan hebat untuk penggunaan sehari-hari. Sekiranya anda melangkau laci, melabur di mousepad gergasi untuk memberi anda semua permukaan permainan yang anda perlukan tanpa menghancurkan kaca.

Nak dapatkan meja gaming ni? Klik disini

Link Rujukan CC: https://www.pcgamer.com/best-gaming-desk/

Tengah cari keyboard mekanikal terbaik untuk gaming? Check this out.

Terbaru!!

Panduan Ecomm Masterclass

Case Study Jualan RM1.9 Juta kurang dari setahun dengan Strategi Ecommerce Ads

Isi borang dibawah ini.. Lepas Register ni, Dapat BONUS Free bernilai RM249

[fluentform_modal form_id="10" btn_text="Daftar Sekarang" css_class="Ubai" bg_color="purple"]

Pertanyaan & Pendapat sila komen dibawah