Tahniah PREMIUM!

Tahniah sebab Pilih pakej Premium. Ada berita baik.. Sikit lagi jerr saya nak bagi penerangan sedikit.. InshaAllah offer ni mungkin saya dapat spend masa lebih untuk servis, mengajar & serta mendidik.. Sila teruskan Baca..

Ramai juga tanya kat saya, bila ada buat personal coaching. Selalunya saya akan pass kepada team untuk hantar proposal, tentang nak dapat personal coaching. Harga biasa RM4500 untuk 3 sesi.

Tapi untuk hari ini, mungkin nasib baik untuk yang nak belajar saya one-to-one secara online, dengan harga tak masuk akal..

Saya bagi semua produk digital saya, berkaitan Ads, Poster Ads, Fundamental, semua.. Boleh belajar saya one-to-one melalui zoom coaching. Jika ads ada masalah pun boleh rujuk saya.

Sebenarnya, saya nak buatkan website sekali, ready made ya. Bukan from stratch. Jadi, dah tak perlu pening nak fikir setup hosting domain semua, kita setupkan dari awal. Nanti tinggal edit sikit2 jerr..

 

Ni pun tak bukak banyak.. 5 – 6 orang je dalam satu masa. Sebab saya pun tak ada masa sangat.

Mungkin, ini dapat bantu untuk bersemuka dengan saya, dan dapat result lebih cepat.. Saya perkenalkan pakej Mastery.

Ini, saya bagi sekali sesi coaching website dengan keseluruhan..

JGN RISAU! KINI Bayar 3 Kali JER

Akses Modul Terus, Bayar 3X dengan ATOME secara ansuran

Pembayaran Automatik yang Mudah & Selamat ini melalui kad debit/kredit anda selama 3 Bulan

So nak pakej Premium atau Mastery ya?

Saya cadang ambil terus Premium, sebab banyak benda dapat, plus dapat one-to-one kat saya!!

PREMIUM

RM 349 RM116.33 x 3 Bulan
  • SEMUA PAKEJ + Termasuk Feature Plugin PRO dalam website
  • 1X Sesi After Sales Servis - Coaching Web & Design RM1499
  • Install Plugin Pro Elementor Page Builder (1 Year)
  • Install Theme Ecomm Pro (Lifetime)
  • Related Pro Plugin
  • Modul Conversion Ads Fundamental RM199
  • Group Whatsapp Support ADS RM399
  • Group Whatsapp Support WEB RM499
  • Modul 1 - Setup Domain Hosting & Setup Web Ecommerce Mudah
  • Modul 2 - Setup & Configure Core Plugin Website
  • Modul 3 - Design Website
  • BONUS: Template Sales page RM199
  • BONUS: Group Onkelas
  • BONUS: Ebook BASIC Facebook & IG ads
  • *Tidak perlu menunggu, terus praktik dari modul diberi, dan boleh bertanya di group Facebook & whatsapp

MASTERY

RM 1589 RM529.67 x 3 Bulan
  • Setup Web + Go Personal Online One-to-One, & Advanced.
  • 2X Sesi One-to-One Zoom RM4490
  • 1X Sesi Follow up RM1499
  • BONUS 1X Sesi Bedah Web RM599/Jam
  • Panduan Web Ecomm Pro RM119
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Group Support Facebook RM399
  • BONUS: Panduan Poster Editing Ads Canva
  • BONUS: Panduan Editing Poster Ads Photoshop
  • BONUS: Panduan VPS
  • BONUS: Group Support Whatsapp
  • BONUS: Sales Page Convert Pro RM299
  • --------------------------------
  • ATAU; ANDA BOLEH PILIH INI:
  • 1 Year Ecommerce Website ReadyMADE RM4599
  • 1 Year VPS (High Speed Server) RM499

Soalan

Ya, sangat sesuai. Modul ni bukan untuk yang dah expert ya. Ni untuk yang baru nak ceburkan diri dalam Ecommerce

Ada di group Telegram. Boleh tanya direct disana. 

Tak, anda kena keluarkan kos beli domain & hosting. Tak mahal pun, kos dlm RM15+ sebulan. Langgangan setahun. Setahun boleh buat berpuluh2 K, takkan la kos hosting RM15 sebulan tak boleh kan..

Kami memang ada sediakan servis bina laman web, boleh terus whatsapp kami https://wa.me/60199329324

Langganan ini sekali seumur hidup. Tak perlu bayar bulanan. Jadi anda boleh akses bila bila masa, selagi platform ini masih berfungsi

Buat masa ini, boleh belajar dahulu melalui modul pembelajaran. Jika pelajar ramai request untuk buat kelas, kami boleh adakan kelas pula pada masa akan datang

Ya, kami berikan sekali template sales page. Anda tinggal masukkan info dan gambar, serta video jer.. Dah siap!!

Ya, siap. Anda boleh pilih nak setup payment gateway Billplz, atau Toyyibpay

Saya yakin boleh, sebab anda hanya perlu ikut sahaja step yang diajarkan melalui panduan video. Selain itu, jika ada tak faham, kami bimbing melalui group support

Bagi saya amat berbaloi, sebab nak upah setup web Ecommerce siap payment gateway ni biasa cas RM4500 keatas. anda keluarkan kos belajar dapat template dan support siap tak sampai RM3XX pun

Ni lah satu satunya panduan yang ada ajar ikut apa permintaan Malaysia nak. Jadi, lepas belajar modul ni, boleh mahirkan seterusnya boleh offer servis untuk SME. Memang sangat diperlukan

Sangat sesuai, sebab sekarang pesaing kita dah main ecomm. Jika kita masih lagi tak gunakan Ecommerce sebagai medium jualan, mungkin ditinggalkan pesaing anda.

Boleh, Contact jerr no ni melalui Whatsapp https://wa.me/60199329324?text=pertanyaan+Web

Atau; call 019-9329324 (Mr Eddy)

Scroll to Top