Tahniah PREMIUM!

Tahniah sebab Pilih pakej Premium. Ada berita baik.. Sikit lagi jerr saya nak bagi penerangan sedikit.. InshaAllah offer ni mungkin saya dapat spend masa lebih untuk servis, mengajar & serta mendidik.. Sila teruskan Baca..

Ramai juga tanya kat saya, bila ada buat personal coaching. Selalunya saya akan pass kepada team untuk hantar proposal, tentang nak dapat personal coaching. Harga biasa RM4500 untuk 3 sesi.

Tapi untuk hari ini, mungkin nasib baik untuk yang nak belajar saya one-to-one secara online, dengan harga tak masuk akal..

Saya bagi semua produk digital saya, berkaitan Ads, Poster Ads, Fundamental, semua.. Boleh belajar saya one-to-one melalui zoom coaching. Jika ads ada masalah pun boleh rujuk saya.

Sebenarnya, saya nak buatkan website sekali, ready made ya. Bukan from stratch. Jadi, dah tak perlu pening nak fikir setup hosting domain semua, kita setupkan dari awal. Nanti tinggal edit sikit2 jerr..

 

Ni pun tak bukak banyak.. 5 – 6 orang je dalam satu masa. Sebab saya pun tak ada masa sangat.

Mungkin, ini dapat bantu untuk bersemuka dengan saya, dan dapat result lebih cepat.. Saya perkenalkan pakej Mastery.

Ini, saya bagi sekali sesi coaching website dengan keseluruhan..

So nak pakej Premium atau Mastery ya?

Saya cadang ambil terus Premium, sebab banyak benda dapat, plus dapat one-to-one kat saya!!

PREMIUM

RM 349
  • SEMUA PAKEJ + Termasuk Feature Plugin PRO dalam website
  • 1X Sesi After Sales Servis - Coaching Web & Design RM1499
  • Install Plugin Pro Elementor Page Builder (1 Year)
  • Install Theme Ecomm Pro (Lifetime)
  • Related Pro Plugin
  • Modul Conversion Ads Fundamental RM199
  • Group Whatsapp Support ADS RM399
  • Group Whatsapp Support WEB RM499
  • Modul 1 - Setup Domain Hosting & Setup Web Ecommerce Mudah
  • Modul 2 - Setup & Configure Core Plugin Website
  • Modul 3 - Design Website
  • BONUS: Template Sales page RM199
  • BONUS: Group Onkelas
  • BONUS: Ebook BASIC Facebook & IG ads
  • *Tidak perlu menunggu, terus praktik dari modul diberi, dan boleh bertanya di group Facebook & whatsapp

MASTERY

RM 1588
  • Setup Web + Go Personal Online One-to-One, & Advanced.
  • 2X Sesi One-to-One Zoom RM4490
  • 1X Sesi Follow up RM1499
  • BONUS 1X Sesi Bedah Web RM599/Jam
  • Panduan Web Ecomm Pro RM119
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Group Support Facebook RM399
  • BONUS: Panduan Poster Editing Ads Canva
  • BONUS: Panduan Editing Poster Ads Photoshop
  • BONUS: Panduan VPS
  • BONUS: Group Support Whatsapp
  • BONUS: Sales Page Convert Pro RM299
  • --------------------------------
  • ATAU; ANDA BOLEH PILIH INI:
  • 1 Year Ecommerce Website ReadyMADE RM4599
  • 1 Year VPS (High Speed Server) RM499

Soalan

Boleh search di bahagian Email ‘Onkelas’

Jika ada masalah tiada email pendaftaran. Sila Email saya masterysuccesr@gmail.com

Scroll to Top