Terima Kasih!

Terima kasih kerana bertindak untuk dapatkan Rakaman Video Conversion Ads Fundamental bernilai RM199 secara PERCUMA!

1. Sila Cek Email Anda, Link Rakaman diberikan di Email anda

Cek dibahagian ruangan Promotion, Update, mahupun All Email. Jika tak jumpa, boleh lihat di bahagian SPAM Box. Anda boleh search Email: On Kelas Free

ls slider 28 slide 2

Tajuk Email: (PENTING) Dptkan Skrg! Ini Link Rakaman Video FREE yang Dijanjikan

Japp.. Nanti dulu.. Sebelum tu, saya ada SPECIAL OFFER nak bagi ni.. Why not kalau saya bagi lebih kan?

Nak belajar lagi lengkap, teknikal, boleh ulang-ulang step, dan follow setup terus.. Sila teruskan baca ya..

Mesti ada banyak nak tanya kan lepas ni? Nak belajar lagi detail kan? Apa kata saya nak buat sesi Live satu kali? Sebelum sesi live tu, saya nak bagi dahulu akses Modul Onkelas boleh belajar bila bila masa. Sebab kadang kita nak prepare dulu sebelum soal jawab. Plus, dah belajar, lupa step.

Sebab tu, cadangnya, saya siapkan panduan ni nak bagi sekali..

Okay tak? 

Sebab ada jer step yang nak kena ulang, or susah sgt nak faham teknikal ni..

Jangan risau.. Ada panduan yang boleh ulang banyak kali. Dimana sahaja selagi ada internet. Dan bestnya, Boleh tanya direct dengan saya.. Bila dapat pakej Start & Plus ni!

Teruskan Baca, Jika Ada masalah ini..

Tak Tahu Fundamental

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan bagaimana nak ukur

Tak Jelas Flow Jualan Website

Biasa run ads menjual jerr.. Tapi tak pernah tahu, dari stranger nak tukar ke buyer akan melalui beberapa proses.. Dan setiap proses itu strategi berbeza..

Kos Banyak Habis

Dah run, tapi return jualan tak berbaloi dengan apa yang di spend. Tak tahu nak optimize macam mana..

Audiens Main langgar jerr

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan apa kesan dia

Tak Faham Struktur Kempen

Tahu buat ads, tahu kempen, adset, ads semua. Tapi kempen bercampur aduk, tak ikut kategori yang betul

Tah pernah Follow up

Ni masalah paling selalu saya lihat, buat direct ads, tapi tak pernah follow up dengan retargeting, dimana boleh menjimatkan kos iklan

TAKPER!! BIAR saya bantu

Ubaidullah Jaafar (UJ) merupakan pengarah urusan Mastery Success Sdn Bhd. UJ telah berkecimpung dalam dunia paid advertising sejak 2015. Dan pada tahun 2016, UJ telah mengasaskan beberapa produk digital dalam bentuk DVD antaranya Master Editing Psd & Ai, Mastercollection Gold, Panduan Intagram.

2018, Era Conversion ads bermula, UJ Telah mengasaskan platform pembelajaran online  untuk Usahawan Malaysia iaitu Lernify.com. UJ terlibat lagi dalam menghasilkan beberapa modul digital untuk usahawan iaitu Marketing Premier, Video Marketer, Chatbot Mastery, dan banyak lagi.

Pada pandemik Covid-19, UJ telah asaskan platform pembelajaran online mampu milik iaitu Onkelas.com dan Marketplace digital ubypro.com

UJ juga terlibat merangka pemasaran digital untuk big-client seperti Anasism, Ashh&Annas, Butikkosmetik.com, Mamijarum.my, dan banyak lagi.

Kini UJ menerajui beberapa syarikat-kerjasama & anak syarikat iaitu, Nashtech Print Sdn Bhd, Onkelas Sdn Bhd, Ubypro Digital, serta syarikat produksi video HF Production.

Bukan nak sembang gebang.. Ini antara portfolio penglibatan saya dalam mengurus beberapa klien dalam digital marketing, chatbot, dan ecommerce.

Ini Result BINA WEB ECOMMERCE

Bermacam niche dah saya jumpa, dengan strategy & sistem yang betul. InshaAllah, nak capai atleast 10-15K sebulan tu tak mustahil.. Sebab ni

Niche Fesyen

Sebelum ni tak cukup team, beratus whatsapp masuk sehari. Lepas ada web Ecommerce, dah berjaya achieve 400K dalam masa 4 bulan buat sales online dengan website. Semua auto, xguna dah whatsapp lagi..

Niche Produk Kesihatan

Xpernah run Ecomm untuk produk Baby. Ada website, Jual produk baby, 3 bulan belajar dah boleh buat 69K kurang 3 bulan praktis. Syukur Mr Ubai, banyak bantu dalam ajar conversion ads ni.

Launch Produk Digital masa PKP

Buat produk digital, mula mula pasal dah stuck PKP tak tahu nak buat apa. Belajar setup web sendiri. pasang sistem LMS, buat ebook sendiri, guna conversion ads, so far, 5 produk jerr run conversion, boleh bawa sales RM53,937.

car

Sales 758K dlm 3 bulan

Sama jugak, Ecommerce & conversion ads banyak ubah cara dapatkan customer. Ingatkan dengan whatsapp dan team sales je boleh scale up. Isu nya, bila team bertambah, nak maintain agak payah. Guna Website Ecommerce, dapat urus bisnes xpenat mcm dulu, sales melonjak naik dalam masa 3 bulan hari pulangan 6 angka!

Memperkenalkan..

The Ultimate Ecommerce Strategy (Edisi Digital)

P/s: Ini bukan kelas BASIC. Anda Belajar terus dari Fundamental hingga ke Teknikal, Intens Boleh Apply terus.

Ini yang saya tekankan

Ikutkan[URLParam param='Name'],
Rate Servis & upah saya setting ads Ecommerce.. adalah..

RM1.5K - RM5.5K sebulan

Tapi..

Amat berbaloi, Jika nak belajar & apply sebiji dgn servis saya tawarkan..

Modul 1 - RM299

Conversion Ads Deck

Modul ini anda bakal pelajari secara lengkap& fundamental ini bernilai RM199

Modul 2 - RM299

Setup & Configuration Ads

Modul ini penting untuk permulaan sebelum run conversion ads bernilai RM299

FASA 3 - RM399

Start Ads, Split Test & Finalizing

Modul ini paling mahal, dimana anda pelajari part teknikal RM399

Total Harga Modul diatas

RM997

Saya nak bagi Offer..

RM497 (Diskaun RM500)

Saya nak bantu lagi dgn harga mampu milik.. Best tak if, saya nak offer lagi.. ?

Diskaun lagi RMXXX..

Tunggu dulu.. Sebelum tu, Nak Bagi BONUS..

4X BONUS PREMIUM

Ni saya bagi based on pengalaman sendiri, copywriting berpengaruh amat memainkan peranan penting dalam perfomance ads. Jadi, saya dah collect, dan simpan dalam channel yang anda boleh cedok untuk idea anda.

BONUS: Template Headline Conversion Ads RM300

Template ini telah di praktik dan telah dapat result ROAS 3 - 22 secara konsisten. Bergantung kepada niche produk anda

BONUS: Template Intro Copywriting Power RM499

Template ini telah di praktik dan telah dapat result ROAS 3 - 22 secara konsisten. Bergantung kepada niche produk anda

BONUS: Idea Creative Berpengaruh RM200

Saya listkan koleksi gambar, serta Ads Format yang pernah dapat Return yang tinggi. *Akan Datang

BONUS: Group Support Whatsapp RM500

Group Whatsapp Khas untuk anda yang ambil pakej Plus, segala permasalahan anda akan di bantu di group Whatsapp selama 3 bulan.

BONUS PREMIUM Nilai RM1499

Bonus ini special untuk mereka grab pakej PLUS

Kalau [URLParam param=’Name’] nak tahu.. 

 

Ini lah bonus yang paling berbaloi.. Walaupun nilai dia RM1499, tapi saya nak bagi secara PERCUMA!! 

 

Dan sebab apa saya kata amat berbaloi?

..Xperlu pening pening nak buat Headline apa lepas ni

..Dah nampak rangka ayat iklan yang bakal menarik pelanggan

..Boleh copy paste & Plug in anda terus boleh run ads

..Group Whatsapp untuk anda yang benar benar memerlukan bantuan support dari kami

 

Dan, saya tak bukak ramai.. Sebab, macam macam soalan saya nak kena jawab kat group whatsapp nanti kan..

 

Ada special lagi, saya nak bagi lagi BONUS LIMITED ini untuk yang terawal.. Jika [URLParam param=’Name’] buat keputusan cepat,

 

Confirm, saya nak hadiahkan lagi [URLParam param=’Name’] untuk dapat Bonus limited dibawah ni.. 

ADA LAGI!! [URLParam param='Name'] akan dapat TAMBAHAN 'BONUS LIMITED' ni!!

Ini Bonus, mungkin [URLParam param='Name'] susah nak dapat kat tempat lain, namun percaya, ia amat berguna untuk anda! Total Bonus ni bernilai RM1347 tau! Mungkin saya akan tarik balik bonus ni.. Jadi terhad ya! Amat berbaloi panduan sekali dengan bonus ini!

BONUS 1: CaseStudy Client RM199

Ini strategi Iklan client ROAS 5 - 8 yang patut anda ketahui dan kuasai dalam jalankan Iklan Ecommerce. Ini saya dah masukkan penerangan dia dalam Modul Video. Untuk anda faham lebih jelas lagi

BONUS 2: Template Copywriting Proven Success RM349

Ayat Iklan yang berpengaruh pernah kami gunakan untuk klien klien kami jalankan paid ads ke website

BONUS 3: Akses Group Facebook Onkelas RM299

Dalam group ini, saya akan buat live secara berkala. Anda boleh dapat ilmu baru berkenaan ads, website, dll

BONUS 4: Modul Facebook Ads (Ebook) RM500

Ebook ini untuk anta pelajari teknik Facebook ads & Ig Ads dimana anda akan belajar step by step.

JUMLAH BONUS BERNilai RM1347!!

TOTAL BONUS NI SHJ UNTUK [URLParam param='Name'] HAMPIR RM2.8K

[URLParam param=’Name’].. Ikutkan memang harga BONUS Semua ni memang 3K keatas.. 

.

.

Nak belajar melalui coaching pun tak dapat bonus ni, jadi worth la kan kalau bonus ni RM2800 .. Sebab [URLParam param=’Name’] nak praktik jadi lebih mudah!

.

.

Sebab, semua yang saya bagi ni, saya dah praktik dahulu samada kat produk sendiri & klien saya, dah ada PROVEN RESULT.. 

.

.

Jika masih ragu, ini bukti saya handle klien yang jalankan Conversion Ads ni!

Portfolio klien saya

Modul yang diajar ini adalah daripada pengalaman dalam mengurus beberapa kempen besar klien klien kami

Screenshot 20190107 131813 Drive

ROAS 5 - 12X ganda!

Average ROAS daripada 5 - 12. Agak tinggi tu, spend ads tak sampai 1K, spend baru RM700, sales dah RM8.5K. Menggunakan strategi & teknik yang sama

Spend 30K, Sales RM128.9K

Bukan mudah, untuk produk niche kesihatan, nak capai return yang baik. Jadi teknik scale up yang sama, dapat maintain, spend 30K dapat jualan atleast 4X ganda dari spend ads.

Conversion Ads Pertama 2018

Kempen jualan dengan strategi L1, L2, L3, dimana kita target kepada audiens yang betul, untuk optimize result yang lebih baik

Sales RM294K dengan Ecommerce

Bukan mudah nak capai jualan lebih 4000 unit dalam masa beberapa bulan ada website sendiri. Namun bergantung kapada niche produk, offer, harga, serta kekuatan iklan untuk capai jualan yang konsisten!

Total Modul Conversion Mastery RM997

+

TOTAL Bonus Premium RM2846

Kalau nak diikutkan Modul praktikal ini, dan anda belajar terus dapat apply, bukan mudah untuk hasilkan modul yang mudah faham. Total jerr dah hampir 4K dah siap Bonus..

PROMOSI
Kesemua MODUL RM997 & BONUS.. hanya..

RM397 (Jimat RM600)

Untuk yang serius..
Saya bagi Offer lagi 60% Diskaun

Hanya RM149

Hanya RM149

Akan tetapi, nak bantu untuk semua mampu milik.. Saya nak bagi rebat lagi RM40 if beli sekarang juga.. Untuk 50 orang pertama.. Sebab Rebat RM40 ni, bukak sekejap jer.. Terus order sekarang, sebab saya takut habis quota.. Tak rugi pun, sebab saya bagi ni Siap sekali, Bonus bernilai RM2846 tu..

PERHATIAN!! UTK TERAWAL!!

REBAT RM40 Utk TERPANTAS
RM109 jerr!

Offer RM109 ini ditutup selepas 50 orang pertama..

 

*RM109 – 50 pendaftaran pertama

RM129 – 50 seterusnya

RM139 – 100 berikutnya

RM149 – 200 berikutnya

*Cukup Quota, Sy delete Offer ni..

START

  • Sesuai untuk Mereka yang nak dapatkan Modul Lengkap
  • Rakaman Live Fundamental Ads di Group Facebook
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion Ads RM299
  • BONUS E-notes Ads & Copywriting RM199
Fast Selling

PLUS

  • Pakej paling lengkap beserta Support Berterusan​
  • Rakaman Live Teknikal Ads di Group Onkelas Premier RM299
  • Group Whatsapp Support RM399
  • Panduan Teknikal Conversion Ads RM299
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Poster Canva for Ads RM99
  • Panduan Poster Photoshop for Ads RM99
  • BONUS E-notes Ads & Conversion RM99
  • BONUS E-book Ads & Copywriting RM199

AMARAN!!

Hari
Jam
Minit
Saat

Offer Prelaunch RM109 ini bakal tamat pada Bila bila masa!

 

RM89 –(Ditutup) 

RM109 (Dibuka Sekarang)

RM129 – 20 orang pertama

RM139 – 20 orang seterusnya

RM189 – 50 org seterusnya

RM299 – Harga kembali harga asal

LIVE

RM 29
  • Sesuai untuk Mereka yang nak dapatkan join Sesi Zoom shj
  • Rakaman Live Fundamental Ads di Group Facebook
  • BONUS E-notes Ads & Copywriting RM199

START

RM 109
  • Sesuai untuk Mereka yang nak join sesi zoom beserta Modul Lengkap Teknikal
  • Rakaman Live Fundamental Ads di Group Facebook
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion Ads RM299
  • BONUS Limited RM1347
Fast Selling

PLUS

RM 219
  • Pakej paling lengkap beserta Support Berterusan
  • Rakaman Live Teknikal Ads di Group Onkelas Premier RM299​
  • Group Whatsapp Support RM399
  • Akses Facebook Group
  • Panduan Teknikal Conversion Ads RM299
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Poster Canva for Ads RM99
  • Panduan Poster Photoshop for Ads RM99
  • BONUS Premium RM1499
  • BONUS Limited RM1347

Jangan lupa! Modul Rakaman Free telah dihantar di Email..

Barang Free selalunya berharga kalau kita ada komitmen nak belajar. Boleh Cek dibahagian ruangan Promotion, Update, mahupun All Email. Jika tak jumpa, sila search Email: On Kelas Free

ls slider 28 slide 2

Tajuk Email: (PENTING) Dptkan Skrg! Ini Link Rakaman Video FREE yang Dijanjikan

Soalan

Okay, Cuba buka di bahagian Spam Inbox, atau Klik All Mail, nanti akan jumpa seperti saya lampirkan di gambar diatas

Boleh cuba isi semula borang di Onkelas.com

Anda boleh pergi ke Email, saya beri link Akses di Email.. Klik link itu terus boleh akses dah..

Klik jer kat button pakej diatas

Scroll to Top