Tahniah PLUS-ERS!

Tahniah sebab Pilih pakej Plus. Ada berita baik.. Sikit lagi jerr saya nak bagi penerangan sedikit.. InshaAllah offer ni mungkin saya dapat spend masa lebih untuk mengajar & mendidik.. Sila teruskan Baca..

Ramai juga tanya kat saya, bila ada buat personal coaching. Selalunya saya akan pass kepada team untuk hantar proposal, tentang nak dapat personal coaching. Harga biasa RM4500 untuk 3 sesi.

Tapi untuk hari ini, mungkin nasib baik untuk yang nak belajar saya one-to-one secara online, dengan harga tak masuk akal..

Saya bagi semua produk digital saya, berkaitan Ads, Poster Ads, Fundamental, semua.. Boleh belajar saya one-to-one melalui zoom coaching. Jika ads ada masalah pun boleh rujuk saya.
Sebenarnya, saya tak bukak banyak.. 5 – 6 orang je dalam satu masa. Sebab saya pun tak ada masa sangat.

Mungkin, ini dapat bantu untuk bersemuka dengan saya, dan dapat result lebih cepat.. Saya perkenalkan pakej Ultimate.

Ini, saya bagi sekali sesi bedah ads untuk improve & tambah baik ads..

So nak pakej Plus atau Ultimate ya?

Saya cadang ambil terus Ultimate, sebab banyak benda dapat, plus dapat one-to-one kat saya!!

PLUS

RM 219
  • Pakej paling lengkap beserta Support Berterusan
  • Group Whatsapp Support RM399
  • Akses Facebook Group
  • Panduan Teknikal Conversion Ads RM299
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Poster Canva for Ads RM99
  • Panduan Poster Photoshop for Ads RM99
  • BONUS E-notes Ads & Conversion RM99
  • BONUS E-book Ads & Copywriting RM199

ULTIMATE

RM 1469
  • Go Personal Online One-to-One, Scalling & Advanced.
  • Sesi One-to-One Zoom RM4490
  • Sesi Follow up RM1499
  • BONUS Sesi Bedah Ads RM599/Jam
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Group Support Facebook RM399
  • BONUS: Panduan Poster Editing Ads Canva
  • BONUS: Panduan Editing Poster Ads Photoshop
  • BONUS: Panduan VPS
  • BONUS: Group Support Whatsapp
  • BONUS: Sales Page Convert Pro RM299
  • --------------------------------
  • ATAU; ANDA DAPAT INI:
  • 1 Year Ecommerce Website ReadyMADE RM4599
  • 1 Year VPS (High Speed Server) RM499
  • 1 Year Domain RM99

Soalan

Boleh search di bahagian Email ‘Onkelas’

Jika ada masalah tiada email pendaftaran. Sila Email saya [email protected]

Scroll to Top