Rahsia Tingkatkan Jualan Online Anda Dengan Beriklan Di Facebook

MODUL LENGKAP
UNTUK BEGINNER

Fbads Mockup 2

Modul Ini Khas Di Bina Untuk Peniaga Yang Ingin Bermula Iklan Secara Online di Platform Facebook

Pada awal dulu saya pun promote produk yang dijual dengan cara post di personal wall dan page-page yang saya follow. Bukan nak kata orang pm bertanya, like dan komen pun tak ada. Malah siap kena block oleh admin page bila tak menepati syarat.

Ada siap bayar admin page RM5-Rm10 untuk beriklan, tapi result sama apatah lagi group tu sendiri private. Umpama nak berniaga tapi kedai tutup. Silap sendiri tak buat reseach dulu. Ye la, dengar orang kata mudah beriklan di facebook ni. Tapi tak cukup ilmu, sendiri yang menanggung rugi.

Maka cuba la Mr.Google & Mr.Youtube. Memang ada jumpa artikel & guide mula iklan tapi terlalu basic teori dan banyak yang kurang. Download ebook tapi tak up-to-date pulak, youtube pulak dalam English. Bila tak faham nak tanya siapa?


Anda seorang peniaga dan tak tahu macam mana nak promote produk anda? 

Sudah tiba masanya anda menggunakan FB Ads untuk meningkatkan jualan anda.

Adakah anda hadapi situasi ini ??

KELEBIHAN FB ADS

Sasaran audiens yang luas. 75% penduduk Malaysia mempunyai dan mempunyai Facebook

Dapat sasarkan iklan kepada kelompok pengguna yang lebih tepat

Konten mudah tersebar kerana efek berantai penggunaan facebook terutama fungsi ‘Share’

Kemudahan dan kepelbagaian media yang boleh digunakan untuk menarik perhatian pengguna

Sistem Push dimana setiap iklan dipaparkan kepada  sasaran yang di inginkan.

Kempen iklan boleh disetkan mengikut kesesuaian dan keperluan bisnes.

FBAds-Mockup-2-504x336

Modul Ini Mengandungi:

Tak kisah siapa pun anda, yang penting anda yakin dengan diri anda sendiri untuk membuat jualan yang MELETOPSS!! dapatkan FB ADS HEROES sekarang juga untuk menambahkan lagi jualan anda

NAK TAU BERAPA HARGA MODUL NI??

JANGAN RISAU HARGA MAMPU MILIK !!

Harga Asal : RM 199

Harga promosi untuk anda : RM 100 sahaja

FB ADS HEROES

RM199
RM 100
  • Setup Facebook Business Account
  • Setup Facebook Shared Account
  • Setup Facebook Business Page
  • Setup Facebook Ads
  • Custom Audience & Lookalike Audience
  • Payment Method
  • Bonus
Popular
Scroll to Top