Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kalau dulu mungkin kita ambil kad bisnes kan? Lepas tu kad bisnes tu letak kat wallet sampai la wallet jadi tebal πŸ˜†πŸ˜†

Okay, saya nak share cara networking saya rasa efektif jugak la..

1. Rajin pergi event & program bisnes ke apa apa ke yang dihadiri oleh usahawan

2. Jangan malu untuk berkenalan & berbual dan saling bertukar nombor phone

3. Add sebagai rakan di Facebook

4. Bergambar sekali πŸ˜ŠπŸ˜Š

5. Balik jangan lupa, update laa 1-2 post, tadi jumpa insan hebat di program XXX..

6. Cara macam ni akan create influence dari rakan rakan kita untuk saling bekenal & bernetworking..

Okay sampai situ jerr..

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

Web Lembab Pakai Shared Hosting
Artikel

Web lembab pakai shared hosting?

Cara nak detect kat masalah server yang lembab ni, tengok kat bahagian dashboard, if nak update plugin pun lembab, nak klik loading lama.. maybe boleh terima lagi..Ni nak process order

Artikel

6 Cara Memulakan Perniagaan

1. Buat kerja secara Part Time Bagi memulakan perniagaan anda perlulah bekerja di bawah orang terlebih dahulu untuk merasakan sendiri bagaimana tekanannya untuk kerja dibawah orang lain. Kumpulkan gaji yang

Bisnes

7 TIP UNTUK MENJADI DROPSHIP BERJAYA

Ramai orang sekarang yang ingin berniaga tidak mengira umur yang muda mahupun yang tua. Ramai yang ingin mencari pendapatan sampingan untuk menampung keperluan kehidupan buat masa kini. Tetapi terdapat masalah

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top