Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kalau dulu mungkin kita ambil kad bisnes kan? Lepas tu kad bisnes tu letak kat wallet sampai la wallet jadi tebal πŸ˜†πŸ˜†

Okay, saya nak share cara networking saya rasa efektif jugak la..

1. Rajin pergi event & program bisnes ke apa apa ke yang dihadiri oleh usahawan

2. Jangan malu untuk berkenalan & berbual dan saling bertukar nombor phone

3. Add sebagai rakan di Facebook

4. Bergambar sekali πŸ˜ŠπŸ˜Š

5. Balik jangan lupa, update laa 1-2 post, tadi jumpa insan hebat di program XXX..

6. Cara macam ni akan create influence dari rakan rakan kita untuk saling bekenal & bernetworking..

Okay sampai situ jerr..

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

Artikel

10 Sistem Penting Dalam Website Ecommerce

Kebanyakkan usahawan yang ada sekarang sudah menggunakan website ecommerce untuk perniagaan mereka. Tapi, tahukah anda apa sistem yang selalu digunakan dalam website ecommerce ni? Jom saya terangkan serba sedikit tentang

messenger ads
Artikel

Facebook Ads: Strategi Setup Messenger Ads

Facebook bagi banyak pilihan kempen iklan bergantung pada objektif yang berbeza dan salah satunya ialah Messenger. Messenger Ads ialah teknik iklan yang akan bawa pelanggan ke Inbox Messenger dan boleh

Cara Meningkatkan Trafik ke Laman Web Anda
Teknik Pemasaran

Cara Meningkatkan Trafik ke Laman Web Anda

Tanya pemasar atau pemilik perniagaan apa yang paling mereka sukai di dunia, dan mereka mungkin akan memberitahu anda “lebih banyak pelanggan”. Apa yang sering terjadi selepas pelanggan dalam senarai keinginan

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top