Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Kalau dulu mungkin kita ambil kad bisnes kan? Lepas tu kad bisnes tu letak kat wallet sampai la wallet jadi tebal πŸ˜†πŸ˜†

Okay, saya nak share cara networking saya rasa efektif jugak la..

1. Rajin pergi event & program bisnes ke apa apa ke yang dihadiri oleh usahawan

2. Jangan malu untuk berkenalan & berbual dan saling bertukar nombor phone

3. Add sebagai rakan di Facebook

4. Bergambar sekali πŸ˜ŠπŸ˜Š

5. Balik jangan lupa, update laa 1-2 post, tadi jumpa insan hebat di program XXX..

6. Cara macam ni akan create influence dari rakan rakan kita untuk saling bekenal & bernetworking..

Okay sampai situ jerr..

Terbaru!!

Panduan Ecomm Masterclass

Case Study Jualan RM1.9 Juta kurang dari setahun dengan Strategi Ecommerce Ads

Isi borang dibawah ini.. Lepas Register ni, Dapat BONUS Free bernilai RM249

Pertanyaan & Pendapat sila komen dibawah

Scroll to Top