Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kalau dulu mungkin kita ambil kad bisnes kan? Lepas tu kad bisnes tu letak kat wallet sampai la wallet jadi tebal πŸ˜†πŸ˜†

Okay, saya nak share cara networking saya rasa efektif jugak la..

1. Rajin pergi event & program bisnes ke apa apa ke yang dihadiri oleh usahawan

2. Jangan malu untuk berkenalan & berbual dan saling bertukar nombor phone

3. Add sebagai rakan di Facebook

4. Bergambar sekali πŸ˜ŠπŸ˜Š

5. Balik jangan lupa, update laa 1-2 post, tadi jumpa insan hebat di program XXX..

6. Cara macam ni akan create influence dari rakan rakan kita untuk saling bekenal & bernetworking..

Okay sampai situ jerr..

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

Tips Menarik

4 Sebab Kenapa Perlu Kenal Niche Market

Niche adalah kaedah untuk mengumpul pelanggan yang memerlukan satu-satu produk atau servis yang tertentu. Bila anda tahu niche market, anda boleh kenalpasti pasaran anda dengan lebih khusus. Contohnya adalah untuk

3 Cara Kembangkan Bisnes Anda
Bisnes

3 Cara Kembangkan Bisnes Anda

Apabila anda mula berniaga, anda akan bermula dari 0 sale, kita mula belajar dapatkan sales pertama contohnya dapat rm100. Lepastu kita teruskan lagi, pusing modal dan sebagainya, capai target rm1000

Teknik Pemasaran

10 Strategi Pemasaran Terbaik Tanpa Kos

Kita pernah hidup dalam masa kemelesetan ekonomi global yang besar. Pelanggan takut akan masa depan mereka. Kehilangan pekerjaan dan kekurangan kewangan memaksa mereka untuk menyimpan dan mengelakkan menghabiskan wang. Banyak

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top