Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kalau dulu mungkin kita ambil kad bisnes kan? Lepas tu kad bisnes tu letak kat wallet sampai la wallet jadi tebal πŸ˜†πŸ˜†

Okay, saya nak share cara networking saya rasa efektif jugak la..

1. Rajin pergi event & program bisnes ke apa apa ke yang dihadiri oleh usahawan

2. Jangan malu untuk berkenalan & berbual dan saling bertukar nombor phone

3. Add sebagai rakan di Facebook

4. Bergambar sekali πŸ˜ŠπŸ˜Š

5. Balik jangan lupa, update laa 1-2 post, tadi jumpa insan hebat di program XXX..

6. Cara macam ni akan create influence dari rakan rakan kita untuk saling bekenal & bernetworking..

Okay sampai situ jerr..

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

Tips Menarik

5 Ciri-ciri Usahawan Berjaya

Usahawan ialah seorang individu yang mengusahakan sesuatu perusahaan manakala peniaga pula adalah orang yang berniaga. Secara amnya, usahawan ditakrifkan sebagai seseorang yang mengusahakaan sesuatu perniagaan yang bermotifkan keuntungan di samping

design grafik

6 Apps Online Edit Gambar Cepat dan Mudah

Tak semua kerja edit memerlukan software yang memerlukan kemahiran seperti Photoshop. Kadangkala kita cuma nak buang latar belakang gambar sahaja, atau nak ubah resolusi dan saiz gambar sahaja, atau nak

design grafik

Emosi semasa membuat Grafik Design

Assalamualaikum pada semua sahabat yang sentiasa ceria, positif dan aktif. Lama tak berkongsi tips dan tutorial untuk anda semua. Terima kasih kepada yang support kami selama ini. Banyak kunjungan walaupun baru buat,

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top