7 Plugin Terbaik Untuk Website WooCommerce

sistem penting dalam website - lernify

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

1. RafflePress

RafflePress adalah plugin pemberian terbaik yang digunakan untuk menjalankan pemberian virus. Menjalankan pertandingan dalam talian adalah cara terbaik untuk memacu lebih banyak trafik ke gedung e-dagang anda, mengembangkan senarai e-mel anda, mendapatkan lebih banyak pengikut media sosial, dan juga menjana jualan. 

Dengan RafflePress drag and drop giveaway builder, anda boleh dengan mudah membuat kempen pemberian hadiah. Plus, RafflePress menawarkan tindakan bonus untuk membantu perniagaan anda mencapai matlamat anda. Tindakan bonus memberikan pengguna hadiah tambahan untuk menyelesaikan tugas tertentu. Sebagai contoh, ingin mendapatkan lebih banyak pelanggan e-mel? Menggunakan RafflePress anda boleh memberi pengguna entri tambahan untuk menjadi pelanggan.

2. WPForms

WPForms adalah pembangun bentuk seret dan lepas pengguna yang mesra. Dengan WPForms, anda boleh membuat apa-apa jenis borang untuk kedai dalam talian anda seperti borang hubungan, borang pendaftaran pengguna, borang pendaftaran acara, tinjauan, dan tinjauan pendapat, hanya untuk menamakan beberapa. Ciri-ciri lain termasuk logik bersyarat pintar, pendaftaran pengguna, perlindungan spam, pengurusan masuk dan banyak lagi.

Setiap laman web memerlukan borang hubungan untuk laman web mereka supaya pelanggan dapat menghubungi mereka dengan mudah. Selain itu, dengan membuat pemilihan dan tinjauan, anda boleh menemui pandangan berharga untuk membantu anda mengetahui lebih lanjut tentang khalayak sasaran anda.

3. Booster for WooCommerce

Booster for WooCommerce adalah plugin all-in-one untuk kedai WooCommerce anda yang dilengkapi dengan ciri-ciri yang berkuasa.

Plugin ini menawarkan lebih daripada 100 modul, tetapi di sini terdapat beberapa ciri utama:

  • Penukar harga pukal
  • Kadar tukaran matawang
  • Cross-sells and related products
  • Kupon URL
  • Penyesuaian pembayaran

Sekiranya anda ingin menyimpan plugin minimum pada tapak anda, Booster for WooCommerce adalah mesti ada.

4. WooCommerce Stripe Payment Gateway

Adalah penting untuk menawarkan tapak web anda, pengunjung, pelbagai cara untuk membayar. Jika kedai dalam talian anda tidak menerima pilihan pembayaran pilihan pelawat, mereka mungkin memilih untuk berbelanja di laman web eCommerce yang berbeza.

WooCommerce Stripe Payment Gateway membolehkan anda menerima semua kad debit dan kredit utama serta kaedah pembayaran tempatan. Anda boleh menerima Visa, MasterCard, American Express, SEPA, Alipay, dan juga BitCoin. Ia juga menyokong Apple Pay, Google Pay, dan Microsoft Pay.

5. WooCommerce Currency Switcher

Jika anda ingin menjangkau pembeli antarabangsa dengan kedai dalam talian anda, ia membantu mereka melihat harga produk anda dalam mata wang negara mereka sendiri.

WooCommerce Currency Switcher adalah plugin yang membolehkan pengunjung laman web anda menukar mata wang dan mendapatkan kadar yang ditukar dalam masa nyata. Pelanggan juga boleh membayar dalam mata wang pilihan mereka. Anda boleh dengan mudah menambah widget ke mana-mana bahagian laman web anda dan ia boleh dipaparkan secara grafik dalam 3 cara yang berbeza: drop-down, flag, dan side switcher.

6. WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Mahu membuat membuat dan menghantar invois atau slip pembungkusan lebih mudah? Kemudian anda perlukan plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Plugin ini secara automatik menambah invois PDF untuk memerintahkan e-mel pengesahan yang dihantar kepada pelanggan anda. Pelanggan juga mempunyai pilihan untuk memuat turun invois PDF dari kawasan akaun mereka juga. Ciri-ciri lain termasuk templat invois, keupayaan untuk menjana invois secara besar-besaran, nombor invois berurutan, dan banyak lagi.

7. Direct Checkout for WooCommerce

Direct Checkout for WooCommerce membolehkan anda mempermudah proses pembayaran untuk pelanggan anda. Daripada pengguna yang membawa kepada halaman kereta, anda boleh mengalihkannya terus ke halaman checkout. Ciri-ciri lain termasuk checkout satu halaman yang membolehkan pengguna menyunting keranjang mereka secara langsung dari halaman checkout dan butang pembelian cepat ke laman produk tunggal yang membolehkan pengguna pergi terus ke checkout selepas mengkliknya.

Pembeli dalam talian yang lebih cepat boleh membuat pembayaran, lebih banyak jualan yang boleh anda buat.

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

video marketing

Cara buat video ads marketing

Okay kat sini saya nak share, cara yang paling bagus untuk run video ads marketing. Biasa nya nak run video ads marketing ni tak susah mana kalau dah faham flow

CARA SPY ADS UNTUK RUJUKAN
Teknik Pemasaran

Teknik Spy Ads Untuk Rujukan

Ada masanya kepala dah pening nak brainstorm idea, nak run ads macam mana lagi dah ni? dah cuba macam-macam style asyik tak jadi jerr. Ini mungkin boleh jadikan panduan Lihat

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top