4 Kelebihan Website Woocommerce

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Rata-rata semua usahawan dan bisnesman di Malaysia sudah mula beralih kepada perniagaan dalam talian ataupun lebih dikenali sebagai woocommerce. Jom kita tengok apa kelebihan website woocommerce ni:

1. Website Woocommerce adalah Kos rendah

Salah satu perkara terbaik mengenai WooCommerce adalah bahawa ia adalah percuma. Anda boleh membina kedai dalam talian yang berfungsi sepenuhnya tanpa membayar sedikit pun. Tetapi, untuk fungsi tertentu, anda memerlukan sambungan berbayar (lebih banyak di bawah). Walau bagaimanapun, dengan kos $29- $249, ini adalah lebih mudah berbanding penyelesaian proprietari e-dagang.

2. Mempunyai Pelbagai Fungsi

Dengan WooCommerce anda boleh menjual barang fizikal dan digital. Plugin ini boleh mengendalikan variasi produk seperti warna dan saiz, muat turun digital dan juga produk afiliasi. Ia juga mempunyai pilihan yang boleh dikonfigurasikan untuk penghantaran dan bayaran serta modul pelaporan terperinci.

3. Mesra Dan Selamat Untuk Dibangunkan

Pemalam e-dagang berintegrasi dengan tema WordPress mana pun dan sangat disesuaikan, berskala, dan mantap. WooCommerce juga mempunyai sistem API sendiri dan menerima audit keselamatan secara tetap.

4. Extendable

Disebabkan popularitinya, terdapat ekosistem yang besar dengan banyak sambungan. Plugin ini menawarkan suitenya sendiri, termasuk apa-apa dari keahlian dan langganan berulang kepada gerbang pembayaran tambahan dan penyedia perkapalan. Walau bagaimanapun, anda juga boleh mencari plugin percuma di direktori WordPress.

Anda akan melihat lebih banyak kelebihan WooCommerce semasa kami bergerak seiring dan anda cuma perlu terokainya sendiri. Anda juga boleh melihat artikel-artikel yang berkaitan dibawah:

strategi jualan ecommerce niche fesyen

cara bina laman web jualan ecommerce yang convert

close

Leave a Reply

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best, Free Powerpoint Template worth $300.. Get Here!

More To Explore

instagram marketing
Artikel

7 Tips Instagram Marketing Bagi Newbie

Ada yang baru nak berjinak-jinak dengan Instagram Marketing? Terutama selepas Facebook dah tepu dengan ads. Tak semua produk atau bisnes sesuai dengan gameplan marketing menggunakan Instagram, tapi tak semestinya tak

Artikel

4 Cara Mudah Menghias Tempat Kerja

Kami menghabiskan sepertiga dari hidup kami di tempat kerja. Semasa berada di tempat kerja, anda dijangka produktif, kreatif, dan sosial. Reka bentuk tempat kerja anda sangat mempengaruhi perasaan dan pemikiran

Sponsored

Case study Setup Messenger Ads dengan Chatbot Mudah

chatbot
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top