Day: September 30, 2019

Bina Skrip Sale Page Mudah

Sebelum ni saya jelaskan bagaimana pemasaran menggunakan teknik konten dimana selepas pembaca melihat konten berkaitan produk, mereka akan terus ke sale page melalui button cta. Jika kita dah berjaya bina credibility dan trust melalui konten & softsell, maka kita boleh teruskan dengan hardsell: 1. Intro / Pengenalan Kita boleh mulakan Skrip ‘Intro’ Pengenalan seperti berikut: …

Bina Skrip Sale Page Mudah Read More »

Pemasaran Menggunakan Teknik Konten

Konten adalah bagaimana kita nak educate bakal pelanggan. Educate ni tak semestinya nak kongis tips jer, boleh jugak cerita pengalaman sendiri, boleh cerita masalah dihadapi, Perkongsian dari pengalaman orang lain, ataupun cerita berkaitan cara mengatasi masalah yang dihadapi, semua benda ni mesti related dengan produk kita tapi tiada cerita tentang produk langsung disini. Konten boleh …

Pemasaran Menggunakan Teknik Konten Read More »

Scroll to Top