10 Laman Web Fesyen Dalam Talian di Malaysia

10 Laman Web Fesyen Dalam Talian Yang Boleh Anda Beli Di Malaysia

Hari ini kami menyenaraikan 10 laman web fesyen yang mungkin berguna untuk pencarian almari pakaian anda. Teruskan membaca untuk melihat apa yang kami ada dalam senarai!

Butik Fesyen Dalam Talian Di Malaysia 2020

Hari Raya Aidilitri tidak lama lagi! Adakah anda sudah mempersiapkan diri untuk majlis-majlis yang menggembirakan? Sekiranya tidak, seperti biasa, kami mendapat sokongan anda. Hari ini kami menyenaraikan 10 laman web fesyen yang mungkin berguna untuk pencarian almari pakaian anda. Teruskan membaca untuk melihat apa yang kami ada dalam senarai!

1. Zalora

zalora-fashion

Zalora adalah platform fesyen dalam talian no.1 di Malaysia dengan jumlah pengunjung. Ia menempatkan sebilangan besar jenama jalanan terkenal seperti Topshop, Mango, Dorothy Perkins … anda namakannya. Jenama dalaman Zalora juga tersedia, menawarkan pakaian bergaya dengan harga yang kompetitif. Sekiranya anda mengikuti blog kami, anda juga akan mengetahui bahawa diskaun yang lumayan sering terdapat di platform untuk direbut. Oleh itu, tidak sukar untuk melihat bagaimana ia muncul untuk menjadi laman web fesyen teratas di Malaysia.

2. Twenty3

twenty3-fashion

Twenty3 adalah jenama Malaysia yang memperkasakan kecantikan melalui ketekunan. Bermula pada tahun 2013, ia dengan cepat memasuki pasaran tempatan dengan gaya pakaiannya yang kurang jelas. Twenty3 juga terkenal dengan majlis perkahwinan dan pakaian pengiring pengantin mereka, jadi sekarang anda tahu di mana untuk memburu gaun berpatutan untuk hari besar! Twenty3 juga baru-baru ini memulakan barisan Muslimah mereka sendiri, Ira, dan pakaian kecergasan.

3. Duchess and co

duchess-and-co-fashion

Duchess and co adalah jenama fesyen lain yang boleh dibanggakan. Di Duchess and co, reka bentuk klasik yang indah digabungkan dengan kelainan moden untuk menghasilkan karya yang berani dan abadi. Jangan biarkan tanda harga yang besar menjauhkan anda kerana nilainya terletak pada kualiti dan perincian setiap bahagian.

4. Doublewoot

doublewoot-fashion

Doublewoot adalah salah satu butik fesyen dalam talian yang paling terkenal di Malaysia. Ia menampilkan pakaian bergaya yang berkualiti untuk wanita dalam perjalanan. Gaya pakaian feminin di Doublewoot sesuai untuk kerja dan kasual. Ia juga menghasilkan pengeluarannya sendiri, jadi anda tidak perlu risau tentang kualitinya. Dan yang paling penting, pakaian itu pada harga yang mesra saku!

5. Fashion Valet

fashion-valet-fashion

Fashion Valet adalah platform fesyen yang menawarkan pelbagai jenama premium dan tempatan premium, termasuk CASSEY GAN dan CottonInk. Sejak bermula pada tahun 2010, Fashion Valet telah mengumpulkan sejumlah pelanggan setia. Sehingga kini, ia adalah salah satu laman web membeli-belah dalam talian yang paling kerap dikunjungi di Malaysia. Di Fashion Valet ini, bukan sahaja anda boleh mendapatkan pakaian bergaya yang sukar diperoleh di tempat lain, anda juga boleh membeli beberapa kosmetik dan aksesori yang baik semasa anda membeli-belah.

6. Milk Tee

milk-tee-fashion

Milk Tee, semanis namanya, menawarkan pakaian kasual dan selesa yang sesuai untuk dipakai setiap hari. Di Milk Tee, kesederhanaan adalah yang terbaik. Oleh itu, ia memberi tumpuan kepada reka bentuk asas dan tidak rumit yang merupakan keperluan almari pakaian setiap wanita. Berbanding dengan kebanyakan jenama pakaian yang bergerak pembuatannya ke luar negara, Milk Tee dengan bangganya mempunyai semua pakaiannya yang dirancang dan dibuat secara eksklusif di Malaysia.

7. EJ Fashion Style

ej-style--fashion

EJ Fashion Style bermula pada tahun 2015, dengan menyediakan pakaian Muslimah yang berpatutan untuk rakyat Malaysia yang bergaya. Walaupun berada di tahap yang cukup muda, laman membeli-belah dalam talian yang berpusat di Selangor ini sudah mempunyai kumpulan pelanggan setia sendiri. Kami sememangnya menyukai susun atur laman web ini yang memudahkan pelanggan membeli gaya pakaian pilihan mereka.

8. KEI MAG

kei-mag--fashion

Sekiranya anda mencari gaun malam yang canggih, anda perlu menuju ke KEI MAG. Sejak dimulakan pada tahun 2011, KEI MAG menawarkan kualiti dan pakaian fesyen untuk wanita muda di Malaysia. Lini produk mereka yang berbeza termasuk pakaian renang dan sut dua keping.

9. Sally Fashion

sally-fashion-online

Sally Fashion menawarkan pakaian siap pakai yang sesuai untuk wanita dari semua peringkat umur. Dengan kedatangan baru dan fungsi sembang langsung yang menawarkan perkhidmatan pelanggan yang teliti, ia telah muncul sebagai salah satu laman web membeli-belah dalam talian teratas di Malaysia. Yang paling penting, harga rendah bermaksud anda boleh menambahkan lebih ramai ahli ke almari anda tanpa merasa terlalu bersalah!

10. Dressabelle

dressabelle-online-fashion

Ditubuhkan pada tahun 2008, Dressabelle bertujuan untuk menawarkan pakaian berkualiti untuk setiap jenis wanita dengan harga yang berpatutan. Dressabelle membawa pengalaman pelanggan ke tahap yang baru dengan menawarkan penyesuaian dalaman untuk pelanggan yang memerlukannya. Di Dressabelle, wanita dengan ukuran melengkung atau plus boleh yakin bahawa anda akan menemui sesuatu yang sesuai dengan anda dengan lancar. Walaupun Dressabelle berpusat di Singapura, penghantaran percuma ke Malaysia tersedia dengan hanya pembelian minimum RM99.

Artikel ini dikreditkan kepada blog.pigeon.delivery.

Baca juga:

Terbaru!!

Panduan Ecomm Masterclass

Case Study Jualan RM1.9 Juta kurang dari setahun dengan Strategi Ecommerce Ads

Isi borang dibawah ini.. Lepas Register ni, Dapat BONUS Free bernilai RM249

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *